Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az ultrahangos aroma diffúzorok tényleg olyan jók mint ahogy mondják?

Az ultrahangos aroma diffúzorok tényleg olyan jók mint ahogy mondják?

Többen is érdeklődtetek az ultrahangos aroma diffúzorokkal kapcsolatban.

Az ultrahangos aroma diffúzorokat nagyon szeretik a vásárlók. Kicsik és nagyok kedvence.

Tulajdonképpen az illóolaj párologtatás egy modern formája.

Miért is annyira jó?

- első és legfontosabb a biztonság. Mivel nem nyílt lánggal működik mint a hagyományos aroma mécses, ezért nem tűzveszélyes. Gyerekszobában is biztonsággal használható, mert mindegyik modell automatikusan kikapcsol ha kifogy belőle a víz.

- az ultrahangos aroma diffúzor hideg párát készít, nem melegíti fel az illóolajat így nem módosul az összetétele. A hagyományos aroma mécseses megoldásnál a hő hatására módosul az illóolaj összetétele.

- az otthonunk levegőminőségének a javítására a legegyszerűbb módszer, az ultrahangos aromadiffúzor rendszeres használata. A működés közben előállított hideg pára csökkenti a levegőben található porrészecskék, pollenek számát így tisztább légtérben tartózkodhatunk.

-a legjobb módszer arra hogy spóroljunk az illóolajokkal, hiszen az ultrahangos aroma diffúzor használatához elegendő néhány csepp illóolaj és egy kis víz, és órákon át élvezhetjük az illóolajok jótékony hatásait.

-dizájnos külsejével egy aromadiffúzor a lakásunk dísze lehet, hangulatvilágításként is használhatjuk. Egyes modellek fényterápiás hatással bírnak. A színek hatással vannak a mentális egészségünkre.

-használhatjuk terápiás célra az illóolajok hatásainak megfelelően.

De vigyázz vele mert ha bekapcsolod soha többé nem akarod kikapcsolni. smiley

blog comments powered by Disqus