1.) Az auriculoterápia prolaktin-szint csökkentő hatásának igazolása laborvizsgálat és meridián-diagnosztika segítségével
- Innovatínv– pilot kísérlet: kettős vak, kontrollált, randomizált kutatás:

Stressz és FÜA"A keleti orvoslás pontrendszerének kezelésével/mérésével és a nyugati medicina laboratóriumi eredményével bizonyítottuk, hogy a serum prolaktin-szint azonnal csökkenthető, következésképpen akár az elhúzódó stressz okozta ártalmak is megelőzhetőek: mint nyugtalanság, idegesség, álmatlanság. Ez a szemlélet a megelőzésben/egészségmegőrzésben nagyon fontos, ugyanis lehet, hogy még nincs tünet és nincs panasz, de már műszeres méréssel kimutatható az a változás, amely a továbbiakban pszichoszomatikus betegségként manifesztálódhat. Ezután, bár a laboratóriumi leletek lehetnek még mindig negatívak, mégis: szorongás vagy pánik, migrén, emésztési, szexuális zavarok alakulhatnak ki. A következő szakaszban a szervezet pszichoszomatikus betegségeket produkál. Az immunrendszer adaptációját gyengíti a stresszes állapot, amelynek: gyomorfekély, nyombélfekély, magas vérnyomás, szívinfarktus, cukorbetegség, allergia, asztma, hajhullás, menstruációs zavarok, meddőség, impotencia, daganatos megbetegedés is lehet a következménye.
A kutatás témája az 5 pontos (NADA) fülakupunktúrás kezelés hatása, amelyet a laborvizsgálat (serum prolaktin-szint) egészített ki.  A hagyományos kínai orvoslás végpontrendszere(12 fő meridián kezdő illetve végpontjainak mérésével, a bőr vezető-képességének nyomon követésével történt."

A Nada 5 pontos kezelés történhet tűvel, mágnessel, gyógynövényes magvakkal. Egy-egy kezelés 40-50 percet vesz igénybe. A terápiák egyénre szabottak. Nyugodt, stresszmentes légkörben történnek, illatterápiával egybekötve.

Ha szeretnéd Te is kipróbálni:

Bejelentkezés: Papp Kornélia, fülakupunktúrás addiktológus természetgyógyász, 06302903699