Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Iskolakezdés illóolajokkal

Iskolakezdés illóolajokkal

Vége van a nyárnak..
A hosszú nyári szünet, pihenés, egész napos játék vagy szabadidő után nehéz időszak ez minden korosztálynak. Amellett, hogy az iskolakezdés természetesen lehetőséget nyújt arra, hogy a gyerekek újra találkozhatnak az iskolatársaikkal, az iskolák elvárják, hogy gyorsan visszarázódjanak a kötelességek és elvárások világába, ami nem könnyű. Ez az időszak különösen nagy változás azoknak a gyerkőcöknek, akik most lesznek első osztályosok.

 

Miért nagy változás az első osztály?

Az óvodával ellentétben itt már nem a szülőtől való elszakadás van a középpontban, hanem az, hogy a gyerekek életükben először kerülnek olyan helyzetbe, ahol a teljesítményük alapján értékelik őket. Házi feladatot kapnak, amikor kilépnek az iskola kapuján, akkor sem szabadulnak meg a terheiktől. Ez pedig a kicsit szorongóbb gyerekekben óriási feszültségeket kelthet. Szintén nagy változás, hogy egy iskolai osztály már másfajta szociális közeg, mint egy óvodai csoport. Itt számos új szituációba fog kerülni a gyermek, ahol együtt kell működnie másokkal. Ezekhez pedig számos új készséget kell használnia, amely óriási koncentrációt igényel.

Ha nem megy minden simán

Előfordulhat, hogy a gyermekünk, akivel esetleg korábban nem is volt ilyen probléma, figyelmetlen lesz. Elhagyja a felszerelését, elfelejti a házi feladatot, nem képes játék közben koncentrálni. Természetesen más is állhat a hátterében, de ha ez az iskolakezdés első heteiben történik, akkor erős gyanúnk lehet arra, hogy a rá helyezett nagy nyomás és hirtelen felelősség okozza a zavart. Persze ez nem csak elsős gyerekekkel fordulhat elő, hanem minden életkorban, akár érettségi előtt álló nagykamaszokkal vagy egyetemistákkal is. De nem kell megijedni, természetes módon, otthon is orvosolhatjuk a problémát!

Vannak speciálisan a koncentrációt és a teljesítményt serkentő termékek. Természetesen ezeket nem csak koncentrációs zavarok esetén ajánljuk, hanem a mindennapokban is nagyon hasznosak tudnak lenni egy kis pluszt adva az agynak.

Ifjú Einstein illóolaj keverék

Ez a speciálisan gyerekeknek kifejlesztett illóolaj keverék, kizárólag 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaz.  A rozmaring, menta és citrom aktiválják a testet és a lelket, javítva a koncentrációt. Alkalmazzuk például otthoni tanuláshoz aroma diffúzorban.

Mindentudó illóolajkeverék

Erősíti az immunítást, segíti az egészséges növekedést, frissíti a teret és megállítja a fertőzések továbbterjedését. Főbb összetevői: szicíliaia citrom, eukaliptusz, nemes babér, orvosi levendula, rozmaring, fehér lótusz, damaszkuszi rózsa

Teljesítmény illóolaj keverék:

Ez az olajkeverék szintén 100%-os tisztaságú pálmarózsa, borsmenta és citrom olajokból áll. A borsmenta tisztító és lélekfrissítő, a pálmarózsa hangulatjavító, a citrom élénkítő és aktivizáló hatása erőt és energiát ad a feladatok elvégzéséhez.

Kreatív légkör

Ha gyermekünk már megfelelően élénk és koncentrált, akkor nem árt egy kis kreativitás löket a szobába! A feeling kreatív légkör keverékében található muskotályzsálya és borsmenta illóolajok beindítják az agytekervényeket és különleges kreatív légkört teremtenek a szobába.

Feszültség oldás:

Piros mandarin:

A piros mandarin olaj illata, édes, friss és nagyon népszerű a gyermekek, felnőttek és idősek körében egyaránt.

Nyugtató, pihentető, hangulat fokozó, szórakoztató és rendkívül hatékony görcsoldó.

Levendula. nyugtató hatású

A levendulát és a piros mandarint is használhatjátok úgy hogy készítettek a kicsikkel illatos papírzsebkendőt. Nagyon egyszerű: egy csomag papírzsepi kell hozzá. A felső zsepire cseppentsetek 1 csepp illóolajat, és zárjátok vissza. Ezt bármikor elő tudja venni a suliban (pédául dolgozat előtt), és tud egy mélyet szippantani belőle. De készíthettek inhaláló stiftet is. Ehhez az inhalátort itt találjátok.

Immunerősítés:

Leo varázsolaja

Ez egy speciális masszázsolaj, melyet akkor kell használni amikor közösségbe megy a gyermek. Reggelente be kell vele kenni a mellkast és a gerinc vonalát.

A Leo varázsolaja illóolaj keverék természetes összetevőinek köszönhetően nyugtatóan, regenerálóan hat a bőrre, hozzájárul a bőrfunkciók optimális működéséhez. A bőr szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, sokszor jelezheti annak normálistól eltérő, csökkent működését.

Immunarom:

Immunarom-Immunerősítő, fertőtlenítő illóolaj keverék-párologtatóba, diffúzorba

Ha úgy érzed, hogy kisgyermeked nyitott az illóolajok világára, akok az Illatos mesekönyv pont neki való. Kisiskolásoknak és óvódásoknak íródott. Egy csodás történeten kersztül megtanítja őket az alap illóolajok használatára, és egy fárasztó iskolai nap után kitűnő olvasmány.

Sok jó élményt és zökkenőmentes iskolakezdést kívánunk!

Ha szeretnél mégtöbb armatippet csatlakozz facebook csoportunkhoz:

Csatlakozom

blog comments powered by Disqus