Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Készülj fel az allergia szezonra a Shay ultrahangos aromadiffúzorral!

Készülj fel az allergia szezonra a Shay ultrahangos aromadiffúzorral!

Tavasz  közeledtével megérkeznek a pollenek is a levegőben. Ezzel együtt megjelennek az első allergiás tüsszentések és tünetek, melyek sokak életét keserítik meg.

Sokféle módszer, eljárás és még több termék létezik, amelyek a tüneteket csökkenthetik, mi szívből ajánljuk a Shay ultrahangos aroma diffúzor használatát!

Hogy miért?

Az otthonod levegőminőségének a javítására a legegyszerűbb módszer az ultrahangos aromadiffúzor rendszeres használata. A működés közben előállított hideg pára csökkenti a levegőben található porrészecskék, pollenek számát így tisztább és allergénektől mentes légtérben tartózkodhatsz.

Az alkalmazott illóolajoktól függő hatások*:

A megfelelő minőségű illóolajok használatával az immunrendszerünk és légzőszerveink munkáját tudjuk segíteni*

Tisztítja a levegőt*

Erősíti az immunitást*

Csökkenti az allergiás tüneteket, asztmát, légzési nehézségeket*

Segít a vírusok, baktériumok távol tartásában*

Megszünteti a kellemetlen szagokat*

A Shay ultrahangos aroma diffúzor extra nagy tartállyal rendelkezik ezért akár a diffúzort egész éjjel is használhatod. 1300 ml-es tartályával körülbelül 12 órás üzemmódot biztosít.

Nem kell aggódnod akkor sem, ha a tartályból kifogy a víz, mert a készülék használata teljesen biztonságos, automatikusan kikapcsol.

Mindamellett hogy egész nap élvezheted az illatos párát, a kellemes nyugtató hangulatról a színterápiás hatás gondoskodik. Váltakozó fényű 7 színű LED világítása pozitív hatással lehet a lelki állapotodra. Nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek nagy kedvence. Stílusos dizájnjával pedig otthonod dísze lesz.

Ha további kérdéseid lennének a készülékkel kapcsolatban, vagy bizonytalan vagy hogy milyen illóolajokat használj, keresd bátran tanácsadónkat:

Papp Kornélia természetgyógyász 06302903699

 

blog comments powered by Disqus