Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cégünket 2008-ban alapítottuk családi vállalkozásként. Tevékenységünkben mindig fontos szerepet játszott a természet és az ember kapcsolata. Célként tűztük ki, hogy valami különlegeset nyújtsunk, olyan termékek révén, amelyek tisztán természetes alapanyagokból állnak.

Az illóolajok nagyon különleges kincsek, amelyeket a természet ad nekünk. A stressz, a rohanó életmód és az erős érzelmi hatások csökkentik az életminőségünket. Ideális állapot, amikor a test, a lélek és a szellem harmóniában van önmagával és a természettel. A természetesen tiszta illóolajok jelentős mértékben hozzájárulnak ehhez a harmonikus állapothoz. Küldetésünk, hogy a különféle illóolajok jótékony hatásait, regeneráló és serkentő hatásait megismertessük. Kizárólag kiváló minőségű termékeket kínálunk ellenőrzött forrásból. Márkáink, az osztrák feeling, a cseh Bewit és a magyar Panarom. Kínálatunk egyedülálló a több mint 300 féle illóolajjal és illóolaj keverékkel. Az üzletünkbe betérő vásárlókat igyekszünk mindenféle jótanáccsal ellátni az illóolajok használatával kapcsolatban. Hozzánk akkor érdemes jönni amikor kicsit több idő van körülnézni. Beszélgetünk illóolajokról, aromaterápiáról, a diffúzorok használatáról. Szaglálódunk. Jól érezzük magunkat. 

A magas minőségű esszenciális olajok mellett, széles választékban forgalmazunk ultrahangos aroma diffúzorokat, melyek nélkülözhetetlenek a megfelelő aromaterápiás hatás eléréséhez. A legtöbb készülék fényterápiával is kiegészül. Jótékony hatása mellett, gyönyörű dísze bármilyen enteriőrnek, mindemellett remek ajándék is. 

Szívesen teljesítünk különleges kéréseket is. Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal üzletünkben, webáruházunkon vagy a facebookon keresztül.

Kellemes időtöltést és vásárlást kívánunk, illatos üdvözlettel!   

        

Pécsi Aromaház

Üzletünk címe: 7621 Pécs, Citrom u 8.

Cégünk székhelye:

Nel-La Press Bt 7632 Pécs Maléter P u 48. 1 em/5

Adószámunk: 22553836-2-02

Cégjegyzékszám: 0206074789

Email: nellapress2008@gmail.com

Tel.: 06302903699