Leírás és Paraméterek
Vöröshagyma fűszercsepp
Fűszercsepp? Eszik vagy isszák?
Igazából mindkettő lehetséges
A herby’s fűszercseppek különleges ízét a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajok, szén-dioxid kivonatok és hidegen sajtolt magolajok adják.
Annak érdekében, hogy ezeket a különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól függően 20-90% hidegen sajtolt napraforgó olajjal vannak hígitva.
A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a fűszercseppeket, így egész biztosan megőrzik aromájukat és illatanyagaikat.
Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő mennyiségű esszenciát. Néhány termék esetén jóval hamarabb megjelennek az első cseppek, ezért az első használatnál érdemes egy kanálba cseppentve tesztelni a fűszercseppeket.
Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és kóstolni!
A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a Fokhagyma fűszercseppből akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a BIO Lime fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez!