Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

feeling

Hársfavirág kivonat

2021. 07. 05. 12:17:12

A hársfa virágának illata egyszerűen mesés. A hársfa lágysága a régi időkben a vendégszeretet, igazságosság, vidámság és közösség jelképeként állt. Éppen ezért a község legnagyobb hársfája jelentette régen a központi helyet. Itt tartották a táncos mulatságokat és itt bíráskodtak is.

 

Kókuszolajjal a kullancsok ellen

2021. 05. 04. 12:38:56

A természetes kullancsriasztó- amit a kullancsok nagyon nem szeretnek..

Újra és újra felteszik nekünk a kérdést, hogy mi véd meg minket a kullancstól, hogy tudjuk a kullancsokat magunktól távol tartani. Előre szólunk -100%-os kullancsriasztó nincs. Nincs olyan tanulmány, amely 100%-os hatékonyságot bizonyított volna. De a megfelelő körültekintéssel és az erre célzottan használt természetes szerekkel nagy hatékonysággal tudjuk magunktól a kullancsokat távol tartani.

Lábfürdő gyerekeknek

2021. 04. 29. 14:25:54

A gyerekek imádják az újdonságokat!

Amikor látják, hogy a felnőttek, milyen élvezettel vesznek lábfürdőt, ők is kedvet kapnak hozzá. Természetesen úgy lesz a legjobb mulatság, ha maguk keverhetik a lábfürdőjükhöz az olajakat.

Illóolajokkal a téli depresszió ellen

2021. 01. 06. 13:44:17

A nappalok még mindig rövidek, reggel még sötétben megyünk el otthonról, este sötétben érkezünk vissza. A napsütéses órák száma is viszonylag kevés még.

Pedig a napsütés jelentős D vitamin forrás és különböző üzeneteket közvetít az agynak, ami hangulatszabályozó hatással van ránk. Így ez a sötét évszak sokszor depresszív, komor állapotban talál minket. Az illóolajok terápiás hatással lehetnek ránk ezekben az időszakokban is.

​Receptötletek a feeling forralt bor illóolaj keverékhez

2020. 11. 19. 13:09:32

A feeling forralt bor illóolaj keverék bio narancsolajból, bio citromolajból, bio szegfűszegolajból, és bio fahéjolajból áll. Ez a természetes illóolaj keverék az italok, kekszek, sütemények ízesítésére szolgál, a karácsony aromájával.

Két receptet hoztunk Nektek. Egy alkoholosat és egy alkoholmenteset. 

Íme:

Kullancsriasztó testbalzsam gyerekeknek

2020. 05. 22. 22:07:56

A tavaszi-nyári időszakban egyre többen keresik a természetes megoldásokat a különböző rovarok ellen.

Ha Te is szeretnéd saját magad elkészíteni gyermeked részére a vegyszermentes kullancsriasztót, akkor itt a lehetőség! 

 

Aromaterápia a hálószobában

2020. 05. 15. 14:30:53

Az előző hetekben több témát is körüljártunk illatosítás, aromaterápia terén. Ezen a héten elérkeztünk az aromaterápia a hálószobában részhez. Gyertek velünk! Megmutatjuk milyen aromadiffúzorokat és illóolajokat ajánlunk az esti pihenéshez, romantikához!

Autóillatosítás illóolajokkal

2020. 04. 30. 20:56:28
Legújabb cikkünkben bemutatjuk milyen illóolajokat és diffúzorokat tudtok használni autóillatosításra, vagy egy hosszú út során a koncentráció fokozására.