Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen aroma diffúzort válasszak gyerekszobába?

Milyen aroma diffúzort válasszak gyerekszobába?

Aroma diffúzor vásárlás előtt számos szempontot figyelembe kell venni. Különösen akkor, ha a készüléket gyerekszobába szeretnénk használni.

Összeállításunkból kiderül, hogy melyik készülékek a legjobbak erre a célra, és milyen illóolajokkal érdemes használni őket.

Tehát akkor milyen aroma diffúzort válasszak gyerekszobába?

 

1. Az ultrahagos aroma diffúzorok típustól függően 20-30 m2-t képesek beillatosítani, így ebből a szempontból tulajdonképpen bármelyik megfelel, mert átlagosan egy gyerekszoba mérete 12 m2.

 

2. Fontos szempont, hogy lehetőleg a diffúzor anyaga műanyag legyen. Ha véletlenül leesne, nem törik el olyan könnyen, mint egy üvegburás készülék.

A nagyobb gyerekek szeretik saját maguk működtetni a készüléket, így véletlenül is előfordulhat hogy leverik.

3. Lényeges hogy az aroma diffúzor színváltós legyen. Nagyon szeretik a gyerekek nézegetni a váltakozó színeket, a fényterápia nyugtatólag hat a lelki világukra.

 

4. Kisebb gyerekeknél érdemes olyan készüléket választani, amit időzíteni is lehet. Például 1 órás üzemmódra. Náluk még nem kell hogy egész nap, vagy éjszaka menjen a diffúzor. Elegendő, hogy ha lefekvés előtt egy órát működik, esetleg olyan illóolajokkal, amelyek az elalvást segítik vagy nyugtatólag hatnak. 

 

5. Nem mindegy az sem, hogy az aroma diffúzort honnan vásároljuk. Sajnos vannak a piacon egész rossz minőségűek melyek zavaróan hangosak, illetve megbízhatatlanok, rövid élettartamúak. Az általunk forgalmazott készülékek többsége extra halk és kiváló minőséget képviselnek. Nagyon sok helyen időszakosan árulnak csak diffúzorokat, ezért ha bármilyen problémánk lenne, nehezebben tudjuk cseréltetni és általában nem kapunk szakszerű tájékoztatást sem a használatról, karbantartásról.

 

6. Több éves tapasztalatunkkal mi ezeket ajánljuk: 

(Mindegyik 7 színű led világítással és automatikus vizszint érzékelővel)

Ayan Hc 

Shohan Mx: időzítővel

Shay MG03: időzítővel és szakaszos párásítással

Tony:folyamatos és szakaszos üzemmóddal

Lola:folyamatos és szskaszos üzemmóddal

Emma: folyamatos és szakaszos üzemmóddal

Smell: időzítővel

Favorit: időzítővel és szakaszos funkcióval

Syros: időzítővel és szakaszos funkcióval

Ayan Tx

 

 Az ultrahangos aroma diffúzorral a használt illóolajoktól függően különböző hatást tudunk elérni.

Vegyük sorra hogy mikor milyen olajat érdemes használni a gyerekszobában!

- A levendula és a piros mandarin illóolaj is nyugtatólag hat a gyerekekre. Érdemes elalvás előtt néhány cseppet párologtatni.

-Egész kicsi kortól használható a manócska illóolaj keverékünk, mely a babák és mamák kedvence. A finom vanília, a narancs és levendula keveréke első perctől elvarázsol. Ezek az illatok később is, felnőtt korban, az otthon nyugtató légkörét fogják felidézni használójukban.

-Immunarom: immunerősítő-fertőtlenítő illóolaj keverék: használata 2 éves kortól ajánlott

-Citrom illóolaj: friss, élénkítő, de mégis megnyugtató hatású. Elősegíti a koncentrációt. Antiszeptikus és antibakteriális.

-Ifjú Einstein vagy Mindentudó illóolaj keverék. Kimondottan ajánljuk tanuláshoz. Aktiválja a testet és a lelket. Fokozza a koncentrációt.

-Nagyon hasznos a Panarom illóolaj csomagja, melyet kimondottan gyerekeknek állítottak össze. Tartalma: vadlevendula, pálmarózsa és vietnami eukaliptusz.

Saját tapasztalatunk és vásárlóink visszajelzései is azt mutatják, hogy az aroma diffúzorok használata nagyban hozzájárul a gyerekek egészséges testi-lelki fejlődéséhez. Nagy szeretettel használják, mert ők még ösztönösen tudják, hogy mi a jó számukra.

Nézzétek meg videónkat melyet a mi kis-nagy fiúnk készített arról, hogy miért szereti használni az aroma diffúzort:

https://www.youtube.com/watch?v=EnSNHpErGn0&t=4s

Ha még többet szeretnél megtudni az aroma diffúzorokról töltsd le DIFFÚZOR KISOKOSunkat, melyben egy AJÁNDÉK KUPONnal is kedveskedünk!

Van még kérdésed a készülékekkel kapcsolatban? Szívesen segítünk!

Telefon: 06302903699

Kövess minket a facebookon is!

blog comments powered by Disqus